harm mammen logo

Industrirenovation

Industrirenovation siden 1985

Industriaffald – Renovation hos virksomheder

Hos Harm Mammen & Sønner har vi siden 1985 kørt industrirenovation. Vi har i dag en stor kundekreds i det sønderjyske, hvor vi har flere forskellige aftaler ved hver kunde. Om det er 14 dages tømninger eller efter behov er helt op til jer.

  • Brændbart
  • Pap
  • Storskrald
  • Andre former for industriaffald

Egen sorteringsplads

Vi har vores egen sorteringshal. Her kører vi alt vores pap og plastik hen, for at blive presset til baller. Derved undgår vi et mellemled og kan komme med den hel rigtige pris til jer.

Brændbart affald bliver altid kørt hen til det sted, hvor jeres kommune henviser os til, og prisen er også sat derefter.

Vores rute

Hver eneste uge kører vi i Sønderjylland. Er beholderen fuld før tid, så ring, så finder vi en løsning.

Vores biler er udstyret med iPads, som er koblet op med pc’er på kontoret. På den måde kan kontoret sende ordre ud til chaufførerne, og derved afslutter chaufførerne selv ordren til slut.

Harm Mammen & Sønner – Renovation i Sønderjylland

Vælg os til at løse de opgaver, du står med indenfor renovation og transport i Sønderjylland. Vi kan hjælpe med alt indenfor renovation, kranbiler, containerservice og affaldssortering, og vi kender området så godt som vores egen baghave, hvilket sikrer dig den hurtigste og mest sikre transport – lige meget, hvad vi skal køre med.

Kontakt os allerede i dag for en hyggelig og uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse præcis din opgave!