harm mammen logo

Kranbiler

Kranbiler til private og erhverv

Hos Harm Mammen & Sønner A/S kan vi hjælpe dig med alle store og små opgaver indenfor transport i forbindelse med renovationcontainerservice og affaldssortering i Sønderjylland. Ud over det har vi desuden stor erfaring indenfor krantransport og kan hjælpe dig med både store og mindre opgaver indenfor denne kategori.

Vi arbejder med både private og erhvervskunder og sætter stor ære i at udføre alle opgaver med øje for dine behov på en effektiv og professionel måde. Vores maskinpark tæller mange forskellige biler, der kan varetage de forskellige opgaver, og det er vores job at sørge for, at have det helt rigtige udstyr med, når vi møder op.

Sikkerhed og grundighed

Vi arbejder og kører i hele Sønderjylland både med kran, container og lastbil, og vi kender området som vores egen baglomme, hvilket er din garanti for sikker og effektivt udført transport.

Har du opgaver, der kræver speciel hjælp fra kranbiler og personel, der forstår at bruge dem korrekt og professionelt, så kan vi hjælpe dig. Det kan dreje sig om alt, blandt andet:

  • Arbejde, der kræver hjælpe fra kran med grab
  • Montagearbejde, der kræver hjælp til tunge løft
  • Tømning af molokker af forskellig størrelse
  • Hejsning af blandt andet tagsten til forskellige højder
  • Flytning af skurvogne og pavilloner og lignende
  • Transport af både
  • Diverse forskellige bakseopgaver
  • Kran med vakuumløfter til specialopgaver

Fordi Harm Mammen & Sønner A/S er et familiejet firma, ligger arbejdsmoralen og grundigheden i vores DNA. Derfor kan du altid stole på, at vi overholder de aftaler, vi laver og løser opgaverne med både sikkerhed og grundighed i tankerne.

Professionelle løsninger for dig

Lige meget hvad din opgave er, så vil vi gerne høre om den. Vi er stolte af vores store erfaring og ved, at vi har de bedste køretøjer og medarbejdere, der kan føre dem med største præcision og professionalisme.

Derfor kan vi tilbyde dig professionelle løsninger med hurtig og effektiv udførelse indenfor alt, der har men renovation, containerservice, affaldssortering og krantransport at gøre. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Harm Mammen & Sønner – lastbiler med kran til alle opgaver

VI har et stort udvalg af lastbiler, kranbiler, containerbiler og endog skraldebiler og kan derfor udføre stort set alle opgaver i hele Sønderjylland.

Har du brug for en lastbil med kran og en dygtig kranfører til at udføre en opgave for dig, så er vi klar – og vi har endnu ikke mødt en opgave, der var for stor eller lille til os. Hvad enten det drejer sig om hejsning, tømning, montagearbejde eller flytning, så er Harm Mammen klar til at give dig et tilbud på netop din opgave.

Ring til os allerede i dag, hvis du står med en opgave. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan tilbyde at løse præcis den opgave, du står med.

Et udpluk af hvordan vi kan hjælpe vores kunder

Harm Mammen & Sønner – vi transporterer i Sønderjylland

Vælg os til at løse de opgaver, du står med indenfor transport i Sønderjylland. Vi kan hjælpe med alt indenfor kranbiler, containerservice, renovation og affaldssortering, og vi kender området så godt som vores egen baghave, hvilket sikrer dig den hurtigste og mest sikre transport – lige meget, hvad vi skal køre med.

Kontakt os allerede i dag for en hyggelig og uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse præcis din opgave!

Sønderjysk transport-, container- og kranservice

Kontakt os i dag