harm mammen logo

Transport

Transport for private og erhverv

Eksperter i transport

Hos Harm Mammen & Sønner A/S er vi eksperter i transport, og der er ikke nogen opgave for stor eller lille til vores maskinpark. Hvad enten det drejer sig om private opgaver eller løsninger for firmaer, så har vi mandskabet og maskinerne til at løse det på bedste måde.

Harm Mammen & Sønner A/S er et familieejet transportfirma, der gennem årene har opbygget stor erfaring indenfor transport med store køretøjer som lastbiler med kran eller tippelad. Det betyder, at hvis du står med store læs, der skal flyttes og transporteres, så kan vi hjælpe.

Transport for private

Der kan være rigtig mange forskellige sammenhænge, hvor der er bruge for en container til at flytte store mængder affald eller lignende. Når det kommer til privat transport af ting, har vi arbejdet med en langs række opgaver og leveret containere til blandt andet:

  • Murbrokker og tegl fra renovering eller nedrivning
  • Blandet affald fra oprydninger eller lignende
  • Have- og parkaffald blandt andet efter anlægning
  • Brændbart affald af forskellig art og mængde
  • Affald der skal til deponi

Det betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe med andre opgaver, så har du noget andet, der skal transporteres, så tøv ikke med at ringe, vi har endnu ikke mødt den opgave, vi ikke kunne løse – heller ikke din.

Transport for erhverv

Vi lægger stor stolthed i at yde den samme service for alle vores kunder – private som erhverv – og derfor kan du altid være sikker på at opgaven bliver løst professionelt og effektivt hver gang. Ligesom vores arbejde med private, så har vi stor erfaring med arbejdet sammen med vores erhvervskunder, og i mange tilfælde er det de samme ting, vi transporterer for begge kundegrupper – dog i forskellige mængder. Noget af det, vi har gjort mest for vores erhvervskunder, er transport af blandt andet:

  • Byggematerialer både i forbindelse med opbygning og nedbrydning
  • Jord, sand og grus i forbindelse med nybyggeri eller lignende
  • Diverse former for affald i forskellige mængder transporteres væk
  • Maskiner, der skal flyttes over længere afstande, hvor de ikke selv kan køre
  • Volumengods af alle former og mængder som for eksempel flis eller lignende

Har du andre opgaver, så hører vi altid gerne om dem, for vi bryster os af at kunne klare det hele med vores professionelle maskiner og ansatte, der lægger stor stolthed i deres arbejde. Giv os et ring og lad os tale om, hvordan vi bedst løser netop din opgave til en god.

Krantransport, containerbiler og lastbiler

Når det kommer til transport, mener vi, at det handler om den perfekte balance mellem chaufføren, der fører køretøjet og selve køretøjet. Netop derfor har vi kun det bedste – både når det kommer til transportvogn og folk.

 

Krantransport

Ud over containertransport kan vi også hjælpe med krantransport i forbindelse med blandt andet byggeprojekter og lignende, hvor det kræver ekstra hestekræfter at få opgaven løst på den optimale måde. Vi hjælper med alt fra hejs af tagsten til grabarbejde.
> Læs mere om krantransport her

Lastbiler

Vores maskinpark indeholder et stort udvalg af de bedste lastbiler, så vi altid kan finde den helt rigtige til netop din opgave. Hvad enten du skal have flyttet maskiner, bådtransport eller flyttet en container.

Se hvad vi bl.a. kan transportere for vores kunder

Harm Mammen & Sønner – vi transporterer i Sønderjylland

Vælg os til at løse de opgaver, du står med indenfor transport i Sønderjylland. Vi kan hjælpe med alt indenfor containerservice, renovation og affaldssortering, og vi kender området så godt som vores egen baghave, hvilket sikrer dig den hurtigste og mest sikre transport – lige meget, hvad vi skal køre med.

Kontakt os allerede i dag for en hyggelig og uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse præcis din opgave!

Sønderjysk transport-, container- og kranservice

Kontakt os i dag