harm mammen logo

Renovation

Renovation siden 1981

Renovation i Aabenraa kommune

Siden 1981 har vi hos Harm Mammen & Sønner kørt med renovation. I 1981 kørte vi for Bov kommune, som nu er en del af Aabenraa kommune og siden 1985 har vi kørt industrirenovation i det sønderjyske. Siden 2008 har vi kørt renovation og genbrugsindsamling i Aabenraa kommune samt Sønderborg. Så hvis du er husejer i Aabenraa kommune, er der stor sandsynlighed for, at dit affald afhentes af os. 

Vi går ind for affaldssortering

Hos Harm Mammen & Sønner er vi helt med om bord på den bæredygtige bølge, som er skyllet over Danmark. Derfor går vi også ind for affaldssortering. Vores skraldebiler er selvfølgelig opdelte, så det rette affald havner de rette steder, og det, som kan genbruges, bliver genbrugt. 

Vi har desuden vores egen sorteringsplads i Padborg, hvor vi kan sorterer affald til genbrug. Det gælder dog ikke kommunal renovation. Det sørger kommunen og forbrændingen selv for. 

Har du en større mængde affald, der skal afhentes, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Harm Mammen & Sønner – Renovation i Sønderjylland

Vælg os til at løse de opgaver, du står med indenfor renovation og transport i Sønderjylland. Vi kan hjælpe med alt indenfor renovation, kranbiler, containerservice og affaldssortering, og vi kender området så godt som vores egen baghave, hvilket sikrer dig den hurtigste og mest sikre transport – lige meget, hvad vi skal køre med.

Kontakt os allerede i dag for en hyggelig og uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse præcis din opgave!